Col.laboració amb el projecte Dronecoria, drons de codi obert per reforestar el planeta


Els Laboratoris TIC del Parc Científic col·laboren en un projecte internacional de reforestació de boscos cremats
El projecte “Dronecoria” seleccionat entre 384 idees de 70 països per aturar el canvi climàtic

El Liquid Galaxy Lab i el LleidaDrone Lab, dos dels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida, col·laboren en l’execució del projecte internacional Dronecoria, drons de codi obert per reforestar el planeta, que lideren Aeracoop i Lot Amorós, enginyer partner de LleidaDrone. What Design Can Do, la plataforma que promou la contribució del disseny a qüestions ambientals i socials, ha seleccionat aquest projecte entre 384 idees aportades per 70 països per aturar el canvi climàtic.

El projecte Dronecoria defineix l’estructura dels aparells voladors, el programari de control, la fabricació de llavors especials, l’emmagatzematge i el llançament damunt les superficies cremades, entre altres aspectes.


El sistema Liquid Galaxy s’utiltza com a plataforma per als càlculs i les visualitzacions de les rutes per inspeccionar les zones cremades i decidir les que són òptimes per reforestar-les. Per fer-ho, aquest laboratori del Parc empra algoritmes de reconeixement d’imatge i intel·ligència artificial. El LleidaDrone Lab col·laborarà en la configuració d’aparells de construcción senzilla que duguin a terme el trasllat i el llançament de les llavors.





Més recent Anterior

نموذج الاتصال