Presentació

 


Els Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida van ser iniciats l'any 2011 i tenen com a objectiu la difusió de tecnologies entre estudiants i la ciutadania en general, i per això desenvolupen tota una sèrie d’activitats com jornades, taller i pràctiques de tota mena amb estudiants des de formació professional i batxillerat fins a grau, màster i doctorat. Per això disposen d’una sèrie d’instal·lacions al propi parc científic com el Liquid Galaxy LAB, Lleida Drone LAB, AI LAB i PERA LAB, a on conviuen diferents comunitats: Google Developers Group Lleida, Women Techmakers Lleida, Huawei Developers, Associació LleidaDrone, P.E.R.A., entre altres.

Els Laboratoris han anat creixent en espai i nombre d'estudiants i projectes, així doncs des de la posada en marxa del primer laboratori, més de 5.000 estudiants de Lleida, Catalunya, Espanya, i 15 països, han fet les seves pràctiques i col·laborat en tot tipus de projectes als Laboratoris TIC. A més a més, mantenim una gran xarxa mundial de mentors especialitzats que ajuden als estudiants i molts partners que col·laboren.

Com a dada especial el Liquid Galaxy LAB ha aconseguit en aquests anys 83 beques de Google per valor de 500.000 €, acció única a Espanya.










 













Inauguració dels laboratoris pel aleshores Alcalde Angel Ros, i el Rector de la Universidad de Lleida, Roberto Fernandez, entre altres personalitats.



 





Més recent Anterior

نموذج الاتصال