Conferència del coordinador dels Laboratoris TIC del Parc Científic sobre l’ecosistema educatiu de GoogleConferència del coordinador dels Laboratoris TIC del Parc Científic sobre l’ecosistema educatiu de Google

19/02/19
El coordinador dels Laboratoris TIC del Parc Científic i líder del Google Developer Group Lleida i Spain, Andreu Ibáñez, impartirà una conferència sobre l’ecosistema educatiu de Google a l’IES Torre Vicens de Lleida. La xerrada tindrà lloc el dia 20, a les 15.45 hores.
La direcció i el professorat del centre coneixeran de primera mà les diferents parts de l’oferta educativa del gegant d’Internet, que encaixa amb la seva línia de treball STEM per promoure la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques entre l’alumnat.
Així mateix, Andreu Ibáñez mostrarà en directe els diferents components hardware, com les tauletes Chromebook, els aplicatius de realitat augmentada Expeditions AR i la plataforma ARCore per a escoles.
L’activitat s’emmarca en la col·laboració que hi ha entre el Parc Científic de Lleida i els centres educatius de la ciutat.
Més recent Anterior

نموذج الاتصال