S'obre el periode de presentació de projectes a les Beques d'estiu de Google


Des dels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida i més concretament des del Liquid Galaxy LAB fa 9 anys que obtenim la confiança de Google per gestionar aquestes beques. En col.laboració propera amb l'Escola Politècnica de la Universitat de Lleida i altres universitats de tot el món, en aquest periode hem pogut becar 39 estudiants, quelcom únic a Espanya, aconseguint pels estudiants recursos per més de 200.000 $, entre beques i altres.



Per aplicar al projecte Liquid Galaxy i conèixer tots els procediments info aquí.

Estudiants, doneu-vos pressa si esteu interessats, el periode d'aplicar són 15 dies, des de avui fins al 25 de març, i a més a més el de presentar el video de demostració de coneixements sols queden 7, que ha estat retrassat pel Coronavirus.

Google presenta el programa de beques d'estiu Google Summer of Code per 16 anys consecutius. Tenen per objectiu introduir als estudiants programadors en el món del programari lliure, pagant-los una beca estival.

Més de 15.000 estudiants universitaris de 109 païssos han estat becats en els passats 15 anys.

200 organitzacions de programari lliure han estat seleccionades aquest any per mentoritzar els estudiants d'arreu del món.



Informació 
Guia de l'estudiant: Student Guide



Informació general website 

Llista complerta d'organitzacions: program website .


Mentor and admin Andreu Ibanez giving a funny salute at the end

Timeline timeline

FAQ 

Altres videos per estudiants i mentors mentors.


Gràcies a l'equip de mentores i mentors llestos per atendre als estudiants a l'edició 2020:




Més recent Anterior

نموذج الاتصال