Espectacle Magical Laserium al Magical Media amb estudiants del cicle VDJ d'Ilerna


El dia 2 de juny del 2021 els estudiants en pràctiques d'Ilerna del cicle Video discjòquei i só, Ainara Hafra i Pau Rodriguez, van dur a terme la sessió Magical Laserium, una demostració de tecnologies láser aplicades a la il.luminació espectacular. Els van ajudar en el muntatge tecnològic els estudiants del graus de SMIX d'Ilerna també Gabriel Sillera i Pau Hernández.




Els estudiants guiats pel director dels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida, Andreu Ibàñez, van presentar els sistemes láser disponibles als Laboratoris i fins a 6 projeccions sincronitzades amb música que habien preprogramat o van dur a terme en directe, i que van ser presentades junt a explicacions de les tecnologies emprades i apreses. 



La sessió va durar 1 hora i van obtenir molts aplaudiments dels assistents, ja que ens van acompanyar un nudrit grup d'estudiants en pràctiques al Magical, del grau de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida, practicants dels Laboratoris TIC i familiars dels alumnes, cadascú separat per grups bombolla dins del plató 1 del Magical Media de 600m2.







   



Més recent Anterior

نموذج الاتصال