Estància als Laboratoris: Pau Francino, estudiant de Informàtica de l'Escola Politècnica Superior de la UDL

 


Sóc en Pau Francino, estudiant d'últim curs d’enginyeria informàtica de la Universitat de Lleida. Aquests mesos he estat treballant als laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida, gestionats per l’Andreu Ibañez.


Durant aquest temps, la meva feina principal ha estat ajudar a 10 projectes del Google Summer of Code, pels que he dut a terme un testing regular de les funcionalitats per detectar tant possibles errades provinents del codi, com aspectes millorables en l’experiència d’usuari.



Cada projecte el desenvolupa un estudiant que aplica a una beca oferida per Google a aquells que completin satisfactòriament un d’aquests projectes de visualització en el Liquid Galaxy. També hi participa un mínim d’un mentor per projecte, la feina d’aquests és guiar i ajudar a l’estudiant en el seu aprenentatge i desenvolupament.



Ha estat una experiència fantàstica i me n’emporto bon record, i molt bona relació amb programadors de tot el món, a més de l’aprenentatge tècnic, pràctic i la visió interna del ritme de treball d’una empresa.




Agraeixo a l’Andreu aquesta oportunitat d’aportar el màxim en un entorn multidisciplinar, d’aprenentatge i recerca en noves tecnologies. Recomano encaridament aquesta experiència a tot apassionat de la tecnologia i espero poder tornar a treballar amb els mateixos companys en un futur.



Més recent Anterior

نموذج الاتصال