EL Liquid Galaxy LAB torna a obtenir beques Google pel programa Google Summer of Code per 14é any

 

El Liquid Galaxy LAB, part dels Laboratoris TIC del Parc Agrobiotech Lleida, i seu mundial de la comunitat de codi obert "Liquid Galaxy project" ha aconseguit per catorzé any entrar al programa de beques d'estiu de Google, GSoC (Google Summer of Code).




Aixó significa que estudiants de l'Escola Politécnica de Lleida i altres, obtindran beques de Google per a codificar als Laboratoris aplicacions relatives a la plataforma Liquid Galaxy durant els mesos de juny a agost.

Com a novetat, aquest any es potenciarà l'investigació relativa a l'ús de les tecnologíes relaciones amb la Intel.ligència Artificial per al pre-processament de les dades que mostraran els diferents projectes a la nostra plataforma Liquid Galaxy.

Tota la informació, en anglés al ser un programa internacional, està recollida a l'adreça www.liquidgalaxy.eu, incloent el calendari, el qual especifica les properes pases a fer i la data en que s'anunciaran els i les persones becades per aquest estiu al nostre projecte.



Algunes estadístiques preliminars son:

- 18 apps desenvolupades al periode previ de tardor 2023 i hivern 2024.

- 5 projectes de llarga durada desenvolupats en el mateix periode, incloent la nova Liquid Galaxy WIKI, i nova documentació. 

- 700 membres al nostre servidor de Discord 

- 300 programadors han contactat ja amb el projecte interessats per participar a les beques 2024, dels quals 70 estan treballant molt activament per poder aconseguir-les, com es poden veure a aquests videos preliminars:







- 4000 visites al nostre post unic GSoC 2024 

- 10 streamings i presentacions en directe fets per informar i formar, incloent 5 pïssos i 10 universitats.  



Per a poder organitzar tot aquesta campanya disposem d'un equip internacional de mentores i mentors, composat per 7 dones i 21 homes, incloent 5 lleidatanes i lleidatans.




Més recent Anterior

نموذج الاتصال